Μεσιτικές  & Διαμεσολαβητικές Υπηρεσίες Ακινήτων σε Διεθνές επίπεδο .

  • Προώθηση ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ακινήτων σε γραφεία επενδύσεων σε  Ευρωπαϊκό  &  διεθνές επίπεδο με σκοπό την πώληση / μίσθωση αυτών, από ξένους κυρίως Επενδυτές .
Οι μισθώσεις των συγκεκριμένων ακινήτων  μπορούν να είναι είτε μακροχρόνιες είτε βραχυχρόνιες για τουριστικούς είτε επαγγελματικούς σκοπούς.
  • Διαδικασίες διεκπεραίωσης εκδόσεως για άδεια διαμονής – visa για υπηκόους τρίτων χωρών .διαδικασία καθοδήγησης
  • step by step.
Συμμετοχή Ελληνικών Ακινήτων και Επιχειρήσεων σε Ευρωπαϊκές και διεθνής εκθέσεις Ακινήτων .
Δημιουργία PROFESSIONAL  PROFILE  για  συμμετοχή επιχειρήσεων   με σκοπό την επιδότηση συμμετοχής  τους μέσω  προγράμματος εσπα 2020.
 Δημιουργία SIMPLE PROFILE για την συμμετοχή  προβολής ακινήτων διεθνώς.
Α) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΦΙΛ *

Δημιουργία Προφίλ Ακινήτων  &  Στοχευόμενη πολιτική Πώλησης Ακινήτων.

Δημιουργούμε το PROFILE κάθε ακινήτου ξεχωριστά, δημιουργώντας το δικό του όνομα θα λέγαμε με  τα δικά του στοιχεία έτσι, συσσωρεύονται σημαντικές  και αξιόλογες πληροφορίες  που θα αποτελούν την δίκη του ταυτότητα, πληροφοριακού, νομικού, ιδιοκτησιακού & τουριστικού χαρακτήρα.

Επίσης, βασική  λεπτομέρεια για τους υποψήφιους νέους ιδιοκτήτες  αποτελεί βέβαια και το εάν εντάσσεται ή όχι  σε κάποιο   επιδοτούμενο πρόγραμμα τουρισμού το ακίνητο, όπως π.χ. Αναπτυξιακός  Νόμος, ΕΣΠΑ .

Η αξιοποίηση επενδυτικών προτάσεων με «μέσο» μας την Στοχευόμενη πολιτική πώλησης & προώθηση Ακινήτων ανεκμετάλλευτων ή μη , τουριστικού ενδιαφέροντος  σε συγκεκριμένο Χρονικό διάστημα διαρκείας 6 μηνών εως 12 μηνών , με διάθεση αποκλειστικής εντολής ανάθεσης σε μας,  είναι ένας από  τους πιο σημαντικούς στόχους μας.

Προωθώντας κατά  την δίκη μας επιλογή, αξιόλογης σημασίας ακίνητα,  και δημιουργώντας  ένα πλήρη  οργανωμένο προφίλ – ταυτότητα ακινήτων, βάσει οριοθετημένων  από εμάς κριτηρίων, δημιουργούμε «γέφυρες» με ευρωπαϊκά και διεθνή γραφεία Real Estate που είμαστε ήδη σε  επικοινωνία και επιδιώκουμε σε καθημερινή βάση  νέες επαφές,  επιδιώκοντας σε πολύ  τακτά χρονικά διαστήματα  – επικοινωνία μεταξύ μας, κατά την διάρκεια των έξι ειτε δώδεκα  μηνών, προωθώντας και ωθώντας  τα Ελληνικά ακίνητα  στα οποία στοχεύσαμε με χρονοδιάγραμμα.

 Διαχείριση Τουριστικών & Επαγγελματικών Ακίνητων.

  • Προώθηση τουριστικών και Επαγγελματικών ακινήτων  Σε   Διεθνές  Και Ευρωπαϊκό  Επίπεδο Προς Επενδυτικά Γραφεία  Ευρώπης Και Αμερικής Με Σκοπό Την Πώληση/ Προώθηση  Είτε Μακροχρόνια Μίσθωση Αυτών Με Τους Καλυτέρους Και Ευνοϊκότερους  Ορούς Για Την Ελληνική Αγορά.
  • Αγορές / Πωλήσεις Και Διαχείριση τουριστικών & Βιομηχανικών ακίνητων & Επιχειρήσεων Από Την Ελληνική Αγορά  Διεθνώς .
  • Ολιγοήμερες Μισθώσεις Εξοχικών Και Επαγγελματικών Χωρών Σε Επαγγελματίες Και Ιδιώτες Τουρίστες Από Όλο Τον Κόσμο
  • Προγράμματα Επιδότησης/ Αξιοποίησης ΑΚΙΝΗΤΩΝ.
  • Ενημέρωση Πάντα Βάσει Τελευταίων Νομοθετικών Αλλαγών Και Ανακοινώσεων

Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες  &   Τραπεζικές Συναλλαγές.

  • Συνεργασία Και Ενημέρωση  Σε Κάθε Σας Απορία Σχετικά Με Την Δανειοδότηση ακινήτων Με Καθοδήγηση Από Έμπειρους Σχετικά Με Το Real Estate Νομικούς Συμβούλους Συνεργάτες  Μας.